T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARAMAN / MERKEZ - Karaman Özel Eğitim Anaokulu

Karaman Özel Eğitim Anaokulu

Telefon
0338 2021030
Belgegeçer
0
WEB
https://karamanozelegtmanaokulu.meb.k12.tr
Adres
ÜNİVERSİTE MAH. 2077 SK. NO: 5/1 MERKEZ / KARAMAN
Vizyon
Vizyonumuz; Karaman İlinde okul öncesi dönemde özel eğitime ihtiyacı olan çocuğa sahip ailelere ulaşarak, ailelerin çocukları ile birlikte eğitici ve faydalı etkileşim modelleri oluşturmaları, çocuklarının potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarını ve kendilerini ifade edebilme becerilerini kazanmalarını sağlayarak okul öncesi özel eğitim alanında önder ve rehber bir kurum olmaktır.
Misyon
Misyonumuz; okulumuzda özel eğitim alan öğrencilerin gelişimlerini her açıdan destekleyecek eğitim uygulamaları, ailelerin bilgilendirilmesiyle okul–aile işbirliğinin güçlendirilmesi ve eğitim kadromuzun meslekî gelişiminin sağlanması ile öğrencilerimizin gelişimsel olarak mümkün olan en iyi duruma getirilmesi ve özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimizin zihinsel, duygusal ve bedensel olarak akranlarının düzeyine ulaştırmak.
Başarılar
Hakkımızda; Karaman Özel Eğitim Anaokulu olarak 2017 yılında, özel gereksinimli öğrencilerimizi ve sevgili öğrencilerimizin ailelerini her yönden destekleyebilmek için, işinde profesyonel, alanında uzman bir kadronun eğitim verdiği bir kurum olmayı hedefleyerek eğitim yolculuğumuza başladık. Okulumuz Kadrosu ve Özellikleri; Okulumuzda mesleklerinde son derece başarılı 14 okulöncesi ve 9 özel eğitim öğretmeni, 1 rehber öğretmen ve 3 yönetici görev yapmaktadır. 14 sınıftan oluşan okulumuzda 65 öğrenci ile eğitim-öğretime devam etmekteyiz. Okulumuz şehir merkezine 3 km uzaklıktadır. Ulaşım için otobüs ve minibüs hatları mevcut olup öğrencilerimiz okula geliş gidişlerde ücretsiz olarak okul servislerince taşınmaktadır. Okulumuzda oyun alanları, çeşitli aktivite odaları ve yemekhane bulunmakta olup, öğrencilerimize okulumuz yemekhanesinde ücretsiz yemek imkanı da sunulmaktadır. Karaman Özel Eğitim Anaokulu olarak çocuklarımızla karşılaştığımız ilk andan itibaren ilgi ve ihtiyaçlarını başlangıç olarak belirleyen, onların toplumun bir parçası, sosyal bireyler olarak gelişimlerini destekleyen, yeni bilgilerle kendini sürekli yenileyen, profesyonelce yaklaşan, hayatın içinde olabilen, alanında uzman, ailelerin sorunlarını dinleyen, sorunlar karşısında kenetlenerek çözüme ulaşabilen, birbirleri ile iletişim halinde olan, eğitim her yerde ve her ortamda uygulanabilir ilkesini benimseyen… Çocukların özgüven gelişimini, sosyal ve bilişsel becerilerini, hayatlarını özgür ve bağımsız sürdürebilmelerini destekleyen… Güler yüzlü, gelişime açık, programlı, aileleri dinleyip doğru yönlendirip destekleyen, bir aile olmayı başarabilen dürüst, sıcak, samimi, alanında profesyonel ama amatör ruhunu hiç kaybetmeden bilgilerini her zaman yenileyerek kendini geliştiren…. "YAŞAMIN ÇOCUKLARA, ÇOCUKLARIN DA YAŞAMA İHTİYACI VARDIR" sloganını benimseyen personeli,aileleri, öğrencileri ve yöneticileri ile BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ…
Derslik :16
Çok Amaçlı Salon :1
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
Başlama Saati 09:15 Bitiş Saati 14:15
Isınma
Doğal Gaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Okulumuz dolmuş ve belediye otobüs güzergahı üzerindedir.
Servis Bilgisi
Öğrenciler okula ulaşımı servisler ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
TAPTUK EMRE MAH. 1577.SOK. NO:19 KARAMAN/MERKEZ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Merkez
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır