KARAMAN / MERKEZ - Karaman Özel Eğitim Anaokulu

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler gününde dünyada ve ülkemizde çeşitli etkinlikler düzenlenerek başta  eğitim olmak üzere ,bir çok alanda fırsat eşitliği sağlanması ve farklılıklara saygı gösterilmesine dikkat çekilerek toplumsal farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Biz de Karaman Özel Eğitim Anaokulu olarak 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin sosyalleşmesi, sosyal alanlara uygun yaşam becerileri geliştirebilmeleri ve en önemlisi doyasıya eğlenebilmeleri adına 2 Aralık Cuma günü tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla  Bayland Çocuk Eğlence Merkezine gezi düzenledik. Çocuklarımız bol aktiviteli ve eğlenceli bir gün geçirirken gözlerideki mutluluk görülmeye değerdi.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü okul temelli mesleki gelişim eğitimlerimizden ilkini gerçekleştirdik. Müdür Yardımcımız Ozan Emre ÜNAL  tarafından öğretmenlerimize  Otizm Spektrum Bozukluğu Farkındalık Eğitim Semineri verilmiştir.

Ekm

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eTwinning ödül töreninde,  okulumuz öğretmenlerinden Merve KASAPÇOPUR'un katıldığı proje ile  okulumuz da Ulusal Destek Servisi tarafından Avrupa Kalite Etiketiyle ödüllendirildi. Emeği geçen öğretmenlerimizin başarılarının devamını dileriz.